Peruskoulutus

Tuotekoodi VD6918BT | Sähkönro 6414493

- Käytännön koulutusta -

Tavoite

Koulutuksen tavoite on valmistaa eri teollisuuden aloilla työskentelevät henkilöt turvalliseen työskentelyyn vaihtelevissa olosuhteissa, oppia valjaiden kiinnityspisteiden erot työn tehostamisen, työergonomian ja turvallisuuden kannalta sekä selventää putoamisen pysäyttävän ja putoamisen estävän järjestelmän erot.

Sisältö

Riskien havainnoiminen ja niiden turvallinen poistaminen. Oikeiden varusteiden valinta ja niiden turvallinen käyttö. Ankkuripisteiden valinta ja valmistelu. Kohteen lähestyminen ja siellä työskentely. Roikkumistilanteesta pelastautuminen.

Tärkeä tietää

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta putoamisvaarallisella alueella työskentelystä. Koulutus antaa valmiudet osallistua syventävään koulutukseen: tuotenro VD7918AT. Koulutus voidaan järjestää tilaajayrityksen tiloissa tai koulutustiloissamme Helsingin Vallilassa, jossa on koulutuskäyttöön suunnitellut rakenteet. Kouluttaja tuo kaikki koulutuksessa tarvittavat varusteet. Koulutuksesta saa todistuksen, joka kertoo työntekijän ammattitaidosta putoamisvaarallisilla alueilla työskentelyssä. Olosuhteet, joissa putoamissuojaimia käytetään, ovat vaativia. Tämän vuoksi suosittelemme koulutuksen uusimista vuoden välein.

Kohderyhmä

Teollisuus, rakennusala, logistiikkaala, siivoojat ja kaikki muut alat, joilla liikutaan metallirakenteissa ja tikkailla.

Lisätiedot

Ari Piela, Rope Access Supervisor Vandernet Oy, 040 523 0970, ari.piela@vandernet.com

Vandernet asiakaspalvelu, 020 7418 330, vandernet@vandernet.com